Even voorstellen

Wij zijn Haico's Tuindiensten, een jong en dynamisch bedrijf, met een sterkte ambitie om te groeien. Voor ons is en staat de klant áltijd centraal, waarbij wij ons best doen om de wensen en behoeften te verwezelijken. Het bedrijf is naast de studie van Haico ontstaan en in de loop der tijd steeds verder uitgebreid. Sinds juni 2022 zitten wij op onze nieuwe locatie in Emmen. 

Stil zitten zit er bij deze harde werkers niet in, we gaan en staan waar we kunnen en zullen de klant altijd zorgvuldig van dienst zijn. 

Vijver renovatie 

Juli 2019, Het opnieuw aanleggen van een vijver. Op de plek van de huidige vijver was een kleinere vijver aanwezig, deze hebben wij vervolgens verdiept, vergroot en opnieuw opgebouwd. Aan de randen zijn platte stapstenen gelegd.

Grote snoeibeurt 

Najaar 2020, In het najaar van 2020 kregen wij de vraag of het ook mogelijk was om de bomen aan de kant van de buren te voorzien van een flinke snoeibeurt. Uiteraard. Hierop zijn een aantal dode bomen omgezaagd en zijn er flink wat takken afgekomen. 

Graafwerkzaamheden 

Ook voor verschillende graaf- of grondverzet werkzaamheden kunt u terecht bij Haico's Tuindiensten. Sinds eind juni 2022 beschikken wij over een nieuwe minigraver, een kleine krachtpatser. Makkelijk bereikbaar op de kleinste plekken en met verschillende aanbouwdelen veelzijdig inzetbaar.